KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Ara

Hikâyeleri sadece okumak yerine etkileşimli okumak, çocukların beceri geliştirmelerinde çok daha etkilidir.

Ara

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında öğrencilerin, öğretmenlerinin isimleriyle yapacakları her yüz 100 bin fidan ile bir hatıra ormanı oluşturulacak.

24 Ekim saat 13:00 da Okul aile Birliği toplantısı yapılacaktır.

Şbt

Flowchart , akış diyagramı çizimi programıdır. Değişken, ortalama ve sayaç gibi kavramlar ile programlama mantığını kavramanızı sağlar

Ock

8. ve 12 sınıflar için Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından online kazanım değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında öğrencimizin almasını istediği seçmeli dersleri aşağıdan seçebilirsiniz.

Kas