KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Ock

Dönem boyunca yaptıkları özverili çalışmaları için  öğrencilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

Aylık genel değerlendirme toplantımızı okulumuzun müzik odasında yaptık.Lgs başarısı ve okulun genel işleyişinin görüşüldüğü toplantıda okulumuz matematik öğretmenlerinin öğretmenlerimize ikramı oldu.

Ock

İlimiz genelinde yapılan Hentbol müsabakalarında 1. olan hentbol takımı oyuncularımız ödüllendirildi.Öğrencilerimizin başarılarını tebrik ederiz.

Ara

Okul Hentbol Yıldız Kız takımımız ve Hentbol Yıldız Erkek takımımız müsabakalarda il 1. si olmuşlardır.Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

LGS sınavı için öğrencilerimizle uzaktan eğitim ile yapılan dersler devam ediyor.

Ara

Okulumuz 6. Sınıf Öğrencileri öğretmenler, eşliğinde Hezar Dinari salonundaki tiyatro gösterisine katıldı.

Ara

Öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bulunan Kendin Yap Atölyesine gitti.Atölyede uygulama yapan öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de günümüz teknolojileri hakkında bilgi sahibi oldular.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavında derece sınavında her sınıf şubesinden dereceye giren öğrencilerimiz tören esnasında ödüllendirildi.

Ara

Okulumuzda   "15 Temmuz Şehitleri ve  Demokrasi Zaferi" konulu resim sergisi hazırlanmıştır. Sergide 15 Temmuz gecesi yaşananları çok anlamlı bir şekilde betimleneerek resimlere dökülmüşdür. Emeği geçen  Görsel  Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Fatma Baydar'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü haftası kapsamında  sınıflarımızda  etkinlikler yapıldı.

Ara

Okul genel iş ve işlemlerle ilgili aylık değerlendirme toplantısı okulumuz müzik sınıfında yapıldı.

Kas

Kadına şiddete yöenelilk bilinç oluşturmak için okulumuzun çeşitli yerlerinde panolar oluşturuldu.