KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Kas

Öğrenci yaralanmalarına karşı İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğine uygun Kapı kollarımız ve kilit sistemleri kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni kapsamında okulumuzda 09:05 te sirenlerin çalması ile birlikte anma töreni yapıldı.

Kas

Okulumuzda yapılan LGS sınavında dereceye giren öğrencilerimiz  ödüllendirildi.Öğrencilerimizin isimleri okulmuz panosuna da yazıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle okulumuz 6 sınıfları arasında futbol müsabakaları yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Lgs başarısını arttırmak için okulumuz öğretmenleri ile genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri 4 Ekim Hayvanları koruma günü Etkinlikleri kapsamında hayvan dostları ile fotoğraflarını paylaştılar.Etkinlikiği organize eden İngilizce dersi zümre öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.Etklinlik sonrası öğrencilerimize Aşure dağıtımı yapıldı.

Eyl

8-B sınıfımızın dersleri okulumuzdan uzaktan eğitim olarak devam ediyor.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı okulumuzda  pandemi kurallarına uygun bir şekilde başladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Görsel Sanatlar dersi Resim Sergisi